New Plymouth - Reisverslag uit Auckland, Nieuw Zeeland van Mirjam - WaarBenJij.nu New Plymouth - Reisverslag uit Auckland, Nieuw Zeeland van Mirjam - WaarBenJij.nu

New Plymouth

Door: Mirjam

Blijf op de hoogte en volg Mirjam

12 Maart 2009 | Nieuw Zeeland, Auckland

Hoi Luitjes

Het is weer eens tijd voor een update en foto's natuurlijk. Met mij gaat alles goed en vermaak me tot nu toe nog uitstekend. Tussen het studeren door ;) hebben we uiteraard weer uitstapjes gemaakt.

Allereerst hebben we een boottripje gemaakt in de Bay of Islands. Op vrijdagavond na schooltijd zijn we vertrokken naar Pihia. Dit is een klein schattig stadje. De volgende dag hebben we een boottripje gemaakt om dolfijnen te spotten. Dit was weer een hele belevenis. ( http://www.mijnalbum.nl/Album=UB437H6B )

De dag erna hebben we onze weg vervolgd naar de Waipoua Forest. Hier zie je immens grote bomen. De GPS leiden ons over een 5 uur lange gravel weg hierna toe. (http://www.mijnalbum.nl/Album=AXDC8AKB )

Op de woensdagavond is het studentenavond hier in Auckland. En dan moet er natuurlijk ook een drankje ter ontspanning gedronken worden naast het harde studeren.
(http://www.mijnalbum.nl/Album=JZFTRNEF )

We hebben ook een tripje gemaakt naar Bay of Plenty. Dit weekend was in heel het Noorder eiland een storm. Het gevolg was dat we de gehele zaterdag hebben doorgebracht in de auto afwisselend met Starbucks, Subway, Noodles en de geweldige Guus Meeuwis op de achtergrond.
( http://www.mijnalbum.nl/Album=KCVVASNY )

De volgende dag hebben we een tripje gemaakt naar de Cathedral Cove. Dit was weer verbazingwekkend mooi.
(http://www.mijnalbum.nl/Album=WUVZEDIE )

Afgelopen weekend zijn we afgereisd naar New Plymouth. Allereerst hebben we een tripje gemaakt langs de stranden. Het leuke van Nieuw Zeeland is dat de meeste stranden uitgestorven zijn. Tevens hebben we ook een wandeling gemaakt naar de White Clips en de Four Sisters. Dit zijn beide rotsachtige stranden.

Bedankt voor jullie reacties en spreek jullie gauw!

Kusje Mirjam

• 12 Maart 2009 - 07:43

Lennard:

Jaja, ook hier aan de Tequila zie ik alweer!! Haha lekker he..

Mooie foto's! Vooral Cathedral Cove! Hoe warm is het daar eigenlijk?

Good luck, spreek je snel, x Len

• 12 Maart 2009 - 09:18

Nelleke:

Dat is goed om te zien, dat je Barilla pasta eet, zal Dieter ook erg blij mee zijn (en zijn werkgever: barilla ;-) ook!)!

• 12 Maart 2009 - 13:42

Jorik:

Mooie foto's!
    x

• 12 Maart 2009 - 15:12

Hans.:

Mooie foto's o.a. van die geweldige bomen, lijkt me erg de moeite waard.
    Lijkt niet altijd even warm, klopt dat? Geniet er van en we kijken uit naar het volgende bericht.

• 12 Maart 2009 - 15:42

Krista:

ha buuf,

Foto's zien er weer super uit! Leuk om weer een berichtje van je te lezen.

Groetjes vanuit het altijd zonnige zaltbommel.

x

• 12 Maart 2009 - 22:06

Nicolien:

Leuk Mir! Foto's spreken voor zich;)

Kus

• 12 Maart 2009 - 23:54

Thijs:

Studeren?? Hebbe ze daar wel een School of iets waarin je kan leren? Alleen maar mooie stranden, gebergte en enkele mensen die zich studenten noemen... Jij vermaakt je daar wel zo te zien.. Veel plezier
    Grüss Thijs

• 18 Maart 2009 - 18:10

Capujohn:

He Mirjam,

Gave foto's. Lijkt net alsof NZ een samenvatting is van de hele wereld. De palmbomen groeien zo ongeveer naast de naaldbomen :p. Trouwens nog bedankt voor de kaart!!! ;)

Groetjes!!!!!

• 19 Maart 2009 - 20:25

Wilma:

Hoi Mirjam,alweer geweldige berichten met hele mooie foto's. Hardstikke leuk. Heel veel succes met je laatste studieweken en nog heel veel plezier!!!!!

• 29 Maart 2009 - 20:03

Jolanda:

Hey Mirjam,

succes met je laatste week van je cursus en je examen! Veel plezier samen met Henri op jullie reisje...
    Doe hem de groeten,

Groetjes, Jolanda